DE JONGE GRAAF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Jonge Graaf. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 16:35 Lekkere pannenkoeken, mogen wat dunner (of die keuze geven) Bezorging supersnel.
5 okt 2023 om 19:52 Teleurstellend! Tijdens corona en ook daarna nog regelmatig eten besteld. Toen ook weleens gehad dat iets niet goed was maar dat werd goed opgelost. Na vandaag nooit meer!! Heel erg jammer!!
3 aug 2023 om 21:38 Zoals altijd lekker gegeten, ik zeg ga zo door
8 jun 2023 om 19:19 Heerlijk eten echter veel te weinig friet
3 apr 2023 om 19:18 wij hadden besteld voor 18.00 uur, maar het kwam pas om 19.15 uur, ze waren ons vergeten, als ik niet had gebeld, hadden we niets gekregen !!!!
9 mrt 2023 om 23:53 Kipsate en spareribs besteld. Vlees was goed. De saté kan je niet zo noemen, voldoet niet aan de doorgaans kipsate. Heel pittig en gekke marinade/satesaus. Patat en salade was erg weinig. Salade was vies en te nat. Zonde van het geld..
8 mrt 2023 om 14:41 Weer heerlijk gegeten , zoals altijd lekker
3 mrt 2023 om 19:19 Lunch plankje vis, sate en pannekoek waren erg lekker
25 feb 2023 om 20:53 Was de verkeerde bestelling na telefonisch contact binnen 20 minuten de juiste bestelling
14 feb 2023 om 21:34 Goed
14 feb 2023 om 14:18 Netjes op afgesproken tijd geleverd. Lekker gevuld en goed van smaak. Weer lekker gegeten
3 feb 2023 om 20:00 Had gerecht van meerdere voorgerechten. Heel divers en erg lekker en smaakvol. Pannenkoek met spek, appel en rozijnen was ook heerlijk.